onsdag, februari 3

"Jag Älskar Dig"

Läste en sjukt intressant artikel på aftonbladet.se nu såhär på jobbet.
Den handlar om de tre små orden, som är de absolut största små orden i världen. Och det faktum att en kille är redo att säga dessa ord redan efter 7 månader - dock räcker det med 8 månader för en kvinna, but how ever... Mannen är FÖRST, och om jag ska vara ärlig av mina erfarenheter av dessa ord så stämmer faktiskt artikeln.

Det har varit killen som sagt orden först ... Men det intressanta i denna artikeln är det faktum att experterna "skyller" på det faktum att killar mognar senare än kvinnor och "tror" de älskar någon innan de "verkligen gör det". Är det inte intressant då att kvinnor generellt bara är en månad senare i att inse det faktum? Alltså har de klassiska 2 utvecklingsåren kortats ner till en månad i förhållandet utvecklingslinje. Så vad är det som säger att män bara tror att de älskar någon efter 7 månader, medan kvinnor vet bara en månad senare?

Artikeln fortsätter att förklara det som att män säger orden för att de inte kan sätta bättre ord på de där fjärilarna i magen o den där återkommande besatta omhändertagande-känslan som hoppar på dem såfort de tillbringar mer än två dagra i veckan med en kvinna de trivs med ... SÅ jag har alltså inte varit älskad av en man, utan bara omhändertagen och tillverkat små fjärilar i magen på the boys? Hm. Det känns ju otroligt kul att läsa. Och det faktum att jag faktiskt inte varit så gammal när mina förhållanden har varit - så är det nog faktiskt så i två av tre fall.

Det framgår också att vi kvinnor har ett annorlunda sätt att kommunicera än män, vilket vi alla alltid vetat, men det som är annorlunda i artikeln är att genom detta forskningsresultat är att det framgår att kvinnor inte är den mest känslosamma eller påtvingande eller romantiska i förhållandet utan nu är det helt plötsligt mannen.. och såfort det händer då jäklar är det nåt vi måste skylla på, någon anledning till att män faktiskt kan vara känslosamma och uttrycka sina känslor med ord. Nej låt oss nu inse att män kan älska, och visa sina känslor en hel månad före en kvinna. Låt oss njuta av denna månad nu, NJUT!

Här kan du njuta av artikeln.
http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6185134.ab

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Present where I am, and always on my way somewhere else.